Lista rai hosi populasaun

Husi Wikipédia, ensiklopédia livre

This list is out of date.

Lp. Rai abit.
1 Xina 1 306 313 812
2 Índia 1 080 264 388
3 Estadu Naklibur Sira Amérika Nian 295 734 134
4 Indonézia 241 973 879
5 Brazíl 186 112 794
6 Pakistaun 162 419 946
7 Bangladexe 144 319 628
8 Rúsia 143 420 309
9 Nijéria 128 765 768
10 Japaun 127 417 244
11 Méxiku 106 202 903
12 Filipinas 87 857 473
13 Vietname 83 535 576
14 Alemaña 82 431 390
15 Ejitu 77 505 756
16 Etiópia 73 053 286
17 Turkia 69 660 559
18 Iraun 68 017 860
19 Tailándia 64 185 502
20 Kongu-Kinxasa 60 764 490
21 Fransa 60 656 178
22 Reinu Naklibur 60 441 457
23 Itália 58 103 033
24 Koreia Súl 48 640 671
25 Ukránia 46 996 765
26 Birmánia 46 996 558
27 Áfrika Súl 44 344 136
28 Kolómbia 42 954 279
29 España 40 341 462
30 Sudaun 40 187 486
31 Arjentina 39 537 943
32 Polónia 38 557 984
33 Tanzánia 36 766 356
34 Kénia 33 829 590
35 Kanadá 32 805 041
36 Arjélia 32 531 853
37 Marrokus 32 725 847
38 Afeganistaun 29 928 987
39 Perú 27 925 628
40 Nepál 27 676 547
41 Uganda 27 269 482
42 Uzbekistaun 26 851 195
43 Arábia Saudita 26 417 599
44 Irake 26 074 906
45 Venezuela 25 375 281
46 Malázia 23 953 136
47 Koreia Norte 22 912 177
48 Taiwán 22 894 384
49 Roménia 22 329 977
50 Gana 21 946 247
51 Iemen 20 727 063
52 Austrália 20 090 437
53 Srilanka 20 064 776
54 Mosambike 19 406 703
55 Síria 18 448 752
56 Madagaskar 18 040 341
57 Kosta-Marfín 17 298 040
58 Kamaroins 16 988 132
59 Olanda 16 407 491
60 Xile 15 980 912
61 Kazakistaun 15 185 844
62 Kamboja 13 636 398
63 Ekuadór 13 363 593
64 Burkina Faso 13 491 736
65 Malavi 12 707 464
66 Nijer 12 162 856
67 Zimbabué 12 160 782
68 Guatemala 12 013 907
69 Angola 11 827 315
70 Senegál 11 706 498
71 Malí 11 415 261
72 Kuba 11 346 670
73 Zámbia 11 261 795
74 Sérvia no Montenegru 10 829 175
75 Grésia 10 668 354
76 Portugál 10 566 212
77 Béljika 10 364 388
78 Bielorúsia 10 300 483
79 Repúblika Xeka 10 241 138
80 Tunízia 10 074 951
81 Ungria 10 006 835
82 Xade 9 657 069
83 Giné 9 452 670
84 Repúblika Dominikana 9 049 595
85 Suésia 9 001 774
86 Bolívia 8 857 870
87 Somália 8 591 629
88 Ruanda 8 440 820
89 Áustria 8 184 691
90 Haití 8 121 622
91 Azerbaijaun 7 911 974
92 Burundí 7 795 426
93 Benín 7 649 360
94 Bulgária 7 450 349
95 Suisa 7 489 370
96 Onduras 7 167 902
97 Tajikistaun 7 163 506
98 Hongkóng 6 898 686
99 Salvadór 6 704 932
100 Paraguai 6 347 884
101 Izraél 6 276 883
102 Laos 6 217 141
103 Serra Leoa 5 867 426
104 Líbia 5 765 563
105 Jordánia 5 759 732
106 Dinamarka 5 432 335
107 Eslovákia 5 431 363
108 Togu 5 399 991
109 Papua-Giné Foun 5 545 268
110 Nikarágua 5 465 100
111 Finlándia 5 223 442
112 Jeórjia 4 677 401
113 Kirgizistaun 5 146 281
114 Turkomenistaun 4 952 081
115 Singapura 4 425 720
116 Noruega 4 593 041
117 Moldávia 4 455 421
118 Kroásia 4 495 904
119 Eritreia 4 669 638
120 Bóznia no Erzegovina 4 430 494
121 Zelándia Foun 4 035 461
122 Irlanda 4 015 676
123 Kostarrika 4 016 173
124 Porturriko 3 911 299
125 Líbanu 3 826 018
126 Repúblika Sentruafrikana 4 237 703
127 Lituánia 3 596 617
128 Albánia 3 563 112
129 Uruguai 3 415 920
130 Arménia 2 982 904
131 Libéria 2 900 269
132 Panamá 3 140 232
133 Kongu-Brazavile 3 602 269
134 Mauritánia 3 086 859
135 Omán 3 001 583
136 Mongólia 2 791 272
137 Jamaika 2 735 520
138 Emiratu Arabi Naklibur Sira 2 563 212
139 Letónia 2 290 237
140 Kuwait 2 335 648
141 Butaun 2 232 291
142 Masedónia 2 045 262
143 Eslovénia 2 011 070
144 Namíbia 2 030 692
145 Lezotu 2 031 348
146 Botsuana 1 640 015
147 Gámbia 1 595 086
148 Estónia 1 332 893
149 Giné-Bisau 1 413 446
150 Gabaun 1 394 307
151 Maurísia 1 230 602
152 Suazilándia 1 138 227
153 Trindade no Tobagu 1 075 066
154 Timór Lorosa'e 1 040 880
155 Fijí 893 354
156 Katár 863 051
157 Xipre 780 133
158 Reuniaun 776 948
159 Giana 765 283
160 Barein 688 345
161 Komores 671 247
162 Giné Ekuatoriál 529 034
163 Nusar Solomon 538 032
164 Jibutí 476 703
165 Makau 469 903
166 Luxemburgu 468 571
167 Guadalupe 440 189
168 Suriname 438 144
169 Martinika 432 900
170 Kabuverde 418 224
171 Malta 398 534
172 Brunei 372 361
173 Maldivas 349 106
174 Bahamas 301 790
175 Izlándia 296 737
176 Belize 281 084
177 Barbadus 278 870
178 Sara Loromonu 273 008
179 Polinézia Franseza 270 485
180 Antillas Balanda 219 958
181 Kaledónia Foun 216 494
182 Vanuatu 205 754
183 Giana Franseza 195 506
184 Maiota 193 633
185 Saun Tomé no Prínsipe 187 410
186 Samoa 177 287
187 Guame 168 564
188 Santa Lúsia 166 312
189 Saun Visente no Granadinas 117 534
190 Tonga 112 422
191 Nusar Virjen 108 708
192 Mikronézia 108 105
193 Kiribás 103 092
194 Granada 89 502
195 Seixeles 81 188
196 Marianas Norte 80 362
197 Aruba 71 566
198 Andorra 70 549
199 Domínika 69 029
200 Antígua no Barbuda 68 722
201 Bermudas 65 365
202 Nusar Marxál 59 071
203 Samoa Amerikana 57 881
204 Gronelándia 56 375
205 Faroé 46 962
206 Saun Kristóvaun no Neves 38 958
207 Listenstaina 33 717
208 Mónaku 32 409
209 Saun Mariñu 28 800
210 Jibraltár 27 884
211 Nusar Virjen Britániku 22 643
212 Nusar Cooka 21 388
213 Palau 20 303
214 Wallis no Futuna 16 025
215 Angila 13 254
216 Naurú 13 048
217 Tuvalu 11 636
218 Monserrate 9 341
219 Santa Elena 7 460
220 Saint Pedru no Mikelón 7 012
221 Nusar Falkland 2 967
222 Niue 2 166
223 Tokelau 1 392
224 Vatikanu 932
234 Nusar Kokus 628

Haree: